Donderdag 21 juli: start 58e Meppeldagen

Donderdag 21 juli start de 58e editie van de Meppeldagen. Tot en met 25 augustus is Meppel zes donderdagen op rij het decor van een toeristisch evenement, dat in 2006 werd uitgekozen tot ‘Beste Regio-evenement’. Iedere Meppeldag heeft een eigen thema, met activiteiten van winkeliers, markten, muziekoptredens, cultuur en vertier. De eerste Meppeldag staat onder de noemer Mmm Lekker Meppel in het teken van lekker eten en drinken.  De tweede Meppeldag, 28 juli, is staat in het teken van artiesten van eigen bodem: ‘Helemaal Hollands’.

Zie ook: Vestingdagen Elburg

De derde Meppeldag is de Rabobank Straattheaterdag, ‘een aaneenschakelijng van hilarische voorstellingen en spectaculaire acts’. Op de vierde Meppeldag zijn alle Jordanese evergreens te horen tijdens het volksfeest Mokum in Meppel. De vijfde Meppeldag is het centrum het domein van straatorkeseten. De slotdag is de Dag van de Lach, met circus en variéte. De zes donderdagavonden staan op verschillende pleinen podia voor het Pleinenfestival, met live bands en dj’s.

Lees ook:Meppeldagen 2017: vanaf donderdag 20 juli
Lees ook:Meppeldagen 2014: al 55 jaar
Lees ook:Meppeldagen 2010
Lees ook:Meppeldagen 2013
Lees ook:Meppeldagen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>