Hellendoorn Open Air – vrijdag 8 en zaterdag 9 juli

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli vindt in Park ‘De Geuren’ in Hellendoorn voor de zevende keer Hellendoorn Open Air plaats, ‘het jaarlijkse evenement van Hellendoorn dat je niet mag missen’. Vast onderdeel is de Hellendoorn Open Air Pubquiz. Vrijdagavond vindt de Haagse Dorpsbingo plaats, ‘een humoristische avond met fantastische prijzen’, zaterdagavond de ‘echte’ Pubquiz.

Zie ook: Bospop Weert

Maar liefst 111 teams strijden in acht rondes om de winst van de pubquiz, met de meest uiteenlopende, hersenkrakende quiz-vragen, geluiden en afbeeldingen. De acht rondes worde nafgewisseld met de snelle tussen rondes ‘waar of niet waar’ en ‘petje op, petje af’. Verder zijn er muzikale optredens van Plork en de Aannemers op vrijdag en van HIKE! op zaterdag.

Lees ook:Hellendoorn Open Air 2013
Lees ook:Hellendoorn Open Air 2011
Lees ook:Hellendoorn Open Air 2012
Lees ook:WK Shorttrack teams in Thialf IJsstadion
Lees ook:Dauwpop 2013 in Hellendoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>