André Rieu terug op Vrijthof Maastricht

André Rieu verzorgt ook deze zomer weer met een serie concerten in zijn thuisstad Maastricht. Vrijdag 8 tot en met zondag 10 en donderdag 14 tot en met zondag 17 juli staat ‘de Koning van de Wals’ met zijn Johan Strauss Orkest en gast-solisten voor het twaalfde jaar op rij op het Vrijthof. Het plein wordt omgetoverd tot mega-concertzaal in de buitenlucht. De concerten beginnen om 21.00 uur.

Zie ook: North Sea Jazz in Ahoy Rotterdam

Een compilatie van zijn concerten is op zaterdag 23 juli in een groot aantal bioscopen over de hele wereld en in Pathé-bioscopen in ons land te zien. André Rieu hoort met zijn orkest al een aantal jaren tot de populairste live acts ter wereld. Ieder jaar pakt hij groots uit met bijzondere gastartiesten tijdens zijn zomeravondconcerten op ‘het meest romantische plein van Nederland’. Rieu noemde de concerten in Maastricht ooit ‘een van mijn aller-fijnste belevenissen’. Hij heeft talloze steden van de wereld bezocht, ‘maar niet één heeft de warmte en intimiteit van Maastricht’. Tickets: zie website.

Lees ook:Vanaf donderdag 6 juli: André Rieu terug op Vrijthof Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten Andé Rieu in Maastricht
Lees ook:André Rieu Vrijthofconcerten Maastricht
Lees ook:Vrijthof-concerten André Rieu in Maastricht
Lees ook:Vrijthofconcerten André Rieu 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>