Scheveningen: Pathé @The Beach met première ‘Renesse’ en ‘Finding Dory’

Geniet aan het Scheveningse strand in de stralende zon, met je voetjes in het zand en een koud drankje in de hand van Pathé @The Beach. Donderdag 7 juli is in The Hague Beach Stadium de feestelijke première van Renesse, vrijdag 8 en zaterdag 9 juli draait er Finding Dory 3D in de originele versie. Tickets zijn alleen online te koop, via www.pathe.nl/beach (bron: persbericht).
-
do 7 juli, 21.00 uur: première RENESSE
Een zomerse komedie van Willem Gerritsen. Puber Bas krijgt van zijn stervende opa de boodschap: wacht niet met vrouwen versieren, want ‘je moet de melk schenken als-ie vers is’. Hij besluit het advies op te volgen. Met zijn neef en twee vrienden reist hij naar Renesse om in het roemruchte badplaatsje eindelijk een meisje te scoren. Bij de première van Renesse worden de cast, BN-ers en andere bezoekers op de rode loper ontvangen met een drankje. Na afloop is er een afterparty, ook met gratis drankje. Toegangsprijzen: 17,50 euro (normale ticketprijs), 12,50 euro (Pathé Unlimited) en 10 euro (Pathé Unlimited Gold).
-
vr 8 en za 9 juli, 21.00 uur: FINDING DORY 3D (originele versie)
In Finding Dory van Disney/Pixar, het vervolg op Finding Nemo, herinnert de vergeetachtige blauwe vis zich plotseling dat ze familie heeft, die misschien wel naar haar op zoek is. Samen met Nemo en Marlin gaat Dory daarom op een avontuurlijke reis door de oceaan. Het drietal belandt uiteindelijk in het Zeeleven Revalidatie Instituut, waar het opvallende bewoners ontmoet zoals de koppige octopus Hank, de witte dolfijn Bailey en de slechtziende walvishaat Lot. In de originele versie zijn de stemmen te horen van onder anderen Ellen DeGeneres, Albert Brooks en Eugene Levy. Toegangsprijzen: 15 euro (normale ticketprijs), 5 euro (Pathé Unlimited) en 2,50 euro (Pathé Unlimited Gold). Bezoekers krijgen bij binnenkomst een gratis hapje en drankje.
-

Lees ook:Pathé Kids Zomerbios met vijf heerlijke films en leuke cadeautjes
Lees ook:Meet & Greet met Sid uit Ice Age bij vijf Pathé-bioscopen
Lees ook:Pathé @The Beach met ‘Pirates of the Caribbean’ en première ‘Baywatch’
Lees ook:Pathé Disneyweken in 28 bioscopen
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>