Maandag 22 en dinsdag 23 februari: tweede editie Kidsfest op De Pier

Op maandag 22 en dinsdag 23 februari organiseert De Pier de tweede editie van Kidsfest. In navolging op de succesvolle editie in de kerstvakantie vinden er weer diverse originele activiteiten plaats voor kinderen tot 15 jaar. Van een piratenschip maken tot totempalen en drijfhout beschilderen. Er zijn workshops, waaronder airbrushing en boksen. Daarnaast is Sea Life Scheveningen tijdens Kidsfest op De Pier vertegenwoordigd met een zogenaamde ‘Voelpoel’ met krabben. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd tot maximaal €10,-. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

Alex Keizer, commercieel directeur van De Pier: ‘De eerste editie van Kidsfest in de kerstvakantie was een doorslaand succes en ook nu willen we kinderen tot 15 jaar weer een onvergetelijke dag bezorgen. Door onder andere de samenwerking met Sea Life Scheveningen hebben we de kids nog meer te bieden. Alle activiteiten en workshops tijdens Kidsfest zijn bovendien origineel én betaalbaar en uiteraard wordt er ook weer aan de ouders gedacht op de Foodboulevard!’

De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek en is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’ op De Pier in Scheveningen – 25 en 26 februari
Lees ook:Maandag 14 november: officiële opening Pier Suites door burgemeester Van Aartsen
Lees ook:Koningsavond 26 april: Oranje Bal op De Pier van Scheveningen
Lees ook:Reizende Sterren Festival met Food, Art & Music op De Pier van Scheveningen: 29 – 31 januari
Lees ook:De Pier van Scheveningen krijgt Europa’se eerste reuzenrad boven zee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>