Vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari: Grasnapolsky bij Radio Kootwijk

Vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari vindt bij Radio Kootwijk het intieme winterfestival Grasnapolsky plaats. In 2010 vond het festival voor het eerst plaats in Utrecht, dat twee jaar geleden verhuisde naar een bijzondere locatie middenin de natuur: de voormalige radiozender op de Veluwe. Grasnapolsky richt zich vooral op aanstormend talent van eigen bodem, en hier en daar aangevuld met acts van over de grens.

Dit jaar zal naast muziek ook de natuur en de geschiedenis van Radio Kootwijk een prominente plek hebben in het randprogramma. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar: zie website. Overnachten kan op bungalowpark Landal Rabbit Hill in Nieuw-Milligen, niet ver van Radio Kootwijk. Daar vindt vrijdag het avondprogramma plaats vanaf 20.00 uur. Zaterdag en zondag is het programma in en om Radio Kootwijk, vanaf 13.00 uur.

Lees ook:Grasnapolsky Radio Kootwijk
Lees ook:Veluwe Fotodagen in Radio Kootwijk
Lees ook:Into The Great Wide Open op Vlieland
Lees ook:Twente Ballooning 2012 in Oldenzaal
Lees ook:NJO Muziekzomer Gelderland 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>