Donderdag gaat Glazen Huis voor 3FM Serious Request op slot in Heerlen

3FM Serious Request heeft dit jaar haar Glazen Huis opgebouwd op het Pancratiusplein in Heerlen (2016: klik hier). Vrijdag 18 december sluiten James Morrison en Ilse DeLange de deur rond 20.15 uur. Daarmee start de twaalfde editie van 3FM Serious Request. Tot en met 24 december zitten de dj’s Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering zonder eten opgesloten en draaien zes dagen lang non-stop muziek te draaien voor het goede doel.

Dit jaar wordt geld ingezameld voor jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Democratische Republiek Congo en de Centraal Afrikaanse Republiek. Zij zijn de ‘stille slachtoffers’ van de oorlog. Iedereen kan tegen betaling een verzoeknummer aanvragen of zelf een inzamelingsactie – zo zijn er regionaal ook Glazen Huizen – op touw zetten. De radiozender werkt samen met het Rode Kruis. Iedere dag komen er artiesten en BN’ers langs of komen ‘logeren’. Donderdag 24 december wordt het trio ‘bevrijd’ en wordt de eindstad van het opgehaalde geld bekendgemaakt tijdens het afsluitende grote muziekfeest. De NS biedt 20 % korting aan op treinen vanuit het hele land naar Heerlen.

Lees ook:Serious Request 2014 – Glazen Huis staat in Haarlem
Lees ook:Breda in de ban van Glazen Huis en Winterland Breda
Lees ook:Serious Request 2013 – Glazen Huis staat in Leeuwarden
Lees ook:Serious request 2014 – Glazen Huis in Haarlem, zonder Giel
Lees ook:Haarlem klaar voor 3FM Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>