Fan event ‘MainStreet – Change Is Good’ op 28 en 29 november bij Pathé

Zaterdag 28 november komt MainStreet naar Pathé Eindhoven en Pathé Schouwburgplein en zondag 29 november naar Pathé Rembrandt Utrecht en Pathé Arena voor de première van hun videoclip Change Is Good. Tickets (12,50 euro) voor dit fan event zijn vandaag vanaf 16.00 uur te koop via de site van Pathé, aan de kassa’s en bij de ticketmachines van de bioscopen (bron: persbericht).

Samen met Pathé organiseert de megapopulaire boyband MainStreet in Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam vier keer een fan event bij de première van hun videoclip Change Is Good. Het is een spectaculaire clip geworden met een verrassende rol voor actrice Britt Scholte, bekend van de tv-serie Brugklas. Uiteraard zijn Nils, Daan, Owen en Rein persoonlijk bij de première aanwezig.

Wat kun je op het fan event verwachten? De fans worden verwelkomd met een hapje en een drankje en kunnen in de bioscopen MainStreet items, zoals T-shirts en armbandjes, kopen. Daarna volgen een meezing clipmarathon, een akoestisch optreden van de band, een goodiebag, een Q&A, waarbij de fans zelf vragen kunnen stellen, een zaalselfie, de making of van de nieuwe clip en als uitsmijter de allereerste vertoning van de video Change Is Good op het grote doek. Dit mag een echte fan absoluut niet missen.

za 28 november, 11.00 uur: Pathé Eindhoven

za 28 november, 15.00 uur: Pathé Schouwburgplein, Rotterdam

zo 29 november, 11.00 uur: Pathé Rembrandt Utrecht

zo 29 november, 15.00 uur: Pathé Arena, Amsterdam ZO

Lees ook:‘One Direction – Where we are’ 11 en 12 oktober in achttien bioscopen Pathé
Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:Concert Robbie Willams live in Pathé bioscopen
Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>