Amsterdam Halloween Parade 2015

Zaterdag 31 oktober vindt de Amsterdam Halloween Parade plaats, de grootste in Nederland, dwars door het centrum van de hoofdstad (2016: klik hier). Immortal Fame is het thema dit jaar. Niet alleen vampiers, monsters, zombies en andere griezels doen eraan mee, het is ook een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen.

Zie ook: Halloween in Nederland en Duizenden mensen naar Halloween Parade

De route begint bij het in aanbouw zijnde metrostation op het Rokin: verzamelen vanaf 19.30 uur ter hoogte van Rokin 75. De parade start om 20.30 uur en volgt een nieuwe route, via Dam, Nieuwezijds Voorburgwal, Nieuwedijk, Haarlemmerstraat en door het Westerpark naar het Westergasfabriek. Daar vindt dit jaar voor de zevende keer ‘HET Halloween feest van Nederland’ plaats: de Immortal Fame Party. Deelname aan de Parade is gratis, voor de party zijn tickets nodig.

Lees ook:Amsterdam Halloween Parade 2016 gaat NIET door, feest op Westergasterrein wel
Lees ook:Duizenden mensen kwamen naar Halloween Parade in Amsterdam
Lees ook:FOX Amsterdam Halloween Parade
Lees ook:Halloween in Amsterdam: Festival, Parade en Horror Show
Lees ook:Amsterdam Halloween 2012 – The End is Near

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>