Amsterdamse Bos: A Day at the Park

Zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A Day at the Park in het Amsterdamse Bos bij Amstelveen (2016: klik hier). Het festival biest ook dit jaar een groot aantal Dj’s uit binnen- en buitenland, theateracts en kunst. Evenemententerrein ‘Land van Bosse’ aan de Nieuwe Meerlaan (naast de Ringvaart, vlak boven de A9) wordt ingericht als intieme festivallocatie met meerdere stages.

Er rijden pendelbussen vanaf station Amsterdam Zuid-WTC. Voor Amsterdammers is een fietstocht erheen (over de Bosbaanweg) de snelste en leukste manier om er te komen.  Het terrein gaat om 12.00 uur open. Het programma duurt tot 23.00 uur.

Lees ook:Zaterdag 16 juli: ‘A Day at the Park’ in Amsterdamse Bos
Lees ook:A Day at the Park in het Amsterdamse Bos
Lees ook:Dauwpop 2013 in Hellendoorn
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn 2011
Lees ook:Parkpop 2013 in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>