Tilburgs podium 013 sluit na Roadburn en Neurotic Deathfest voor grootscheepse verbouwing

Over twee weken sluit 013 in Tilburg haar deuren: op maandag 20 april start een grootscheepse verbouwing van het Tilburgse podium, na Roadburn (11 en 12 april) en Neurotic Deathfest (18 en 19 april). De capaciteit van grote zaal wordt opgeschroefde van 2.000 naar 3.000 bezoekers.

De kleine zaal wordt opgeschroefd naar een capaciteit van 700 mensen. Op 22 oktober gaat de grote zaal weer open, op 1 november de kleine zaal, die tegen die tijd een nieuwe naam zal hebben gekregen. In de tussentijd zit 013 in lokale zalen als Paradox en Little Devil. De officiële heropening vindt op een nog nader te bepalen datum in november plaats. Met de vernieuwde grote zaal mikt de organisatie op een plek tussen de Heineken Music Hall in Amsterdam (4.500 bezoekers) en TivoliVredenburg in Utrecht (2.000): ’013 moet een brugfunctie vervullen tussen de grote clubzalen en concerthallen als HMH, Ziggo Dome en Klokgebouw.’

Lees ook:Poppodium 013 in Tilburg na verbouwing weer open
Lees ook:Vrijdag 13 november: Poppodium 013 RE:OPENS in Tilburg
Lees ook:Verbouwing Centraal Museum Utrecht klaar – gratis openingsweekend
Lees ook:Ziggo Dome – de nieuwe poptempel in Amsterdam
Lees ook:Ziggo Dome nummer vijf in de ranglijst van beste concertzalen ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>