The Script geeft 21 maart extra concert in Ziggo Dome

The Scrips staat 20 maart 2015 in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vandaag startte de kaartverkoop. Binnen tien minuten waren alle tickets verkocht.  Daarom plakt de Ierse band er een dag later een tweede concert achteraan: op 21 maart. Tickets voor dit tweede concert zijn nu al te koop: klik hier.

De band werd in 2001 opgericht, behaalde sindsdien veel successen en verkocht wereldwijd een slordige 20 miljoen albums: alle drie hun albums bereikten de multi-platina status. Onlangs kwam het vierde album uit: ‘No Sound Without Silence’. Vorig jaar speelde de band in Ziggo Dome en op Pinkpop.

Lees ook:Vrijdag 26 april kaartverkoop tweede concert Fleetwood Mac
Lees ook:Donderdag 15 oktober start kaartverkoop extra concert Charles Aznavour in HMH
Lees ook:Spandau Ballet in Heineken Music Hall
Lees ook:Vrijdag 9 maart start kaartverkoop Lionel Richie in Ziggo Dome
Lees ook:Symfonica in Rosso met Sting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>