André Hazes 10 jaar geleden overleden // Film, theater & muziek

download (1)Op 23 september 2004 overleed André Hazes. Vier dagen later kwamen zo’n 48.000 fans van de populaire volkszanger naar de Amsterdam ArenA voor de afscheidsceremonie ‘André Bedankt’. Nog eens 5 miljoen Nederlanders zagen dit eerbetoon rechtstreeks op televisie. Tien jaar later is zijn muziek nog altijd springlevend.

De musical ‘Hij gelooft in mij‘ trekt al bijna twee jaar volle zalen in het DeLaMar Theater en is er nog te zien tot en met 4 januari.  Er komt een film over Hazes, ‘Bloed, zweet en tranen‘, de Ziggo Dome verzorgde al twee edities van ‘Holland zingt Hazes‘ en van zijn voormalig chauffeur en bodyguard Jos van Zoelen kwam onlangs het boekAndré Hazes & Ik‘ uit. Radio- en tv-stations zullen deze week veel aandacht aan Hazes besteden. De avonden van 27 en 28 september staat NPO 3 in het teken van de Amsterdamse zanger.

Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *