Pleinbioscoop Rotterdam 2014

Woensdag 13 augustus opent Pleinbioscoop Rotterdam in het Museumpark met ‘een stoere, Rotterdamse avond’: de publiekspremière van de BNN-documentaire ‘Schorem’ en een live optreden van de Bommelband en de Stadsdichter (2015: klik hier). Tot en met 31 augustus draait er iedere avond een film in de open lucht, zoals ’12 Years a Slave’ op 20/8, ‘Vertigo’ op 21/8, ‘American Hustle’ op 22/8 en ‘Jurrassic Park’ op 29/8.

Het terrein gaat om 19.00 uur open, de film begint om 21.15 uur. Op het terrein kan iedereen genieten van een hapje en een drankje en muziek van een bandje. Zaterdag 16 en zondag 17 augustus brengt de Britse theatergroep The Handlebars om 14.00 uur Shakespeare in het park: twee speciale theatervoorstellingen in het Engels.

Lees ook:Pleinbioscoop Rotterdam 2015
Lees ook:Start herinrichting Museum Prinsenhof Delft
Lees ook:Alle zondagen in juni: ZomerZondagen in Het Park Rotterdam
Lees ook:Openlucht Filmfestival Apeldoorn
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>