FantasiaFest de Lindenhorst bij Meppel

Vrijdag 25 tot en met zondag 27 juli is Huize De Lindenhorst in Meppel voor de vijfde keer het decor van een magische wereld vol fantasie en verbeelding: FantasiaFest. De lustrumeditie belooft een magisch sprookjesfestijn voor jong en oud te worden ‘met een overdosis aan vertier ende vermaeck‘, middeleeuws spektakel, oude ambachten en hervonden kunsten.

Er klinkt Keltische muziek, er staat een kunstzinnige markt met culinaire lekkernijen, een Viking kampement en er zijn workshops en shows. FantasiaFest is voor de tweede keer gastheer van de Dutch European Steampunk Convention (D.E.S.C.). ‘Steamerz’ uit verschillende landen komen in Victoriaans aandoende kledij en zorgen met hun fantasiekunst en machinale vindingrijkheid voor pracht en praal. Het statige herenhuis ligt op de grens van Drenthe en Overijssel in het dal van het riviertje de Reest. Huize De Lindenhorst aan de Schiphorsterweg 15 is vrijdag open van 13.00 tot 23.00, zaterdag van 11.00 tot 23.00 en zondag van 11.00 tot 19.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:FantasiaFest de Lindenhorst Meppel
Lees ook:FantasiaFest 2011 Meppel
Lees ook:Fantasia Fest in Meppel
Lees ook:Paasraces Zandvoort 2012
Lees ook:Vrouw! In WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>