Dominator Dance op E3 Strand Eersel

Zaterdag 19 juli vindt op het E3 Strand bij Eersel, ten westen van Eindhoven, voor de vijfde keer het hardcore dance event Dominator Festival plaats. Sinds 2006 is hier het Mekka voor ‘het betere stampwerk’: de website heeft het over ‘a hell of a ride through the streets of the ‘Metropolis of Massacre’.

De line-up mag er wezen, met grote namen uit de hardcore dance scene in zeven area’s, verspreid over het festivalterrein. Het dance event begint om 11.00 uur en eindigt om 23.00 uur.  Tickets: zie website. Er rijden pendelbussen tussen station Eindhoven CS en het E3 Strand.

Lees ook:Dominator Dance 2015 op E3-strand Eersel
Lees ook:Dominator Dance op E3 Strand Eersel
Lees ook:Dominator Dance E3 Strand Eersel
Lees ook:Masters of Hardcore 2012 in Den Bosch
Lees ook:Extrema Outdoor Best 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>