Bospop 2014 in Weert

Zaterdag 12 en zondag 13 juli vindt de 34e editie plaats van het pop, rock & metal muziekfestival Bospop Weert (2015: klik hier). Wat in 1980 begon als muziekfeestje met regionale bands op een geïmproviseerd podium, groeide uit tot een festival met internationale allure. Zaterdag komen onder andere Bløf en The Simple Minds, zondag Triggerfinger en John Foggerty.

Ondanks het groeiend aantal bezoekers weet Bospop zijn gezellige, intieme sfeer te behouden. Het festival wordt dan ook gezien als een van de gezelligste van Nederland. Bospop vindt dit jaar opnieuw plaats op de oude locatie op het sportpark Boshoven in Weert. Op twee podia zijn optredens, op de Mainstage van 11.00 tot 0.30 uur en op de Second stage tot 22.45 uur. Naast optredens is er een festivalmarkt, een camping met campingwinkel en volop eet- en drinkgelegenheden. De camping gaat vrijdag 10 uur open en sluit maandag 12 uur. De ANWB waarschuwt voor veel verkeer dit weekend in de regio Eindhoven, vanwege werkzaamheden aan de weg, Bospop en André Rieu in Maastricht. De troostfinale van Oranje op het WK is op een groot scherm te zien in de 24-uurstent.

Lees ook:Bospop Weert 2015
Lees ook:Bospop Weert 2013
Lees ook:Bospop Weert – zaterdag 9 en zondag 10 juli
Lees ook:Bospop 2012 Weert
Lees ook:Bospop Weert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>