Rijnweek Rhenen 2014

Zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 juli staat het Utrechtse stadje Rhenen in het teken van de 17e editie van de Rijnweek (2015: klik hier). De week begon spetterend met de Mortor-toertocht, de 112-Spektakeldag, de intocht van brandweerwagens en ‘s avonds een optreden van Nielson en Guus Meeuwis. De hele week is er kermis en een programma met allerlei soorten muziek.

Dinsdag staat Rijnpop op het programma en ‘s avonds het Promsconcert, woensdag is het Sterrenfonds Zomerfeest en ‘s avonds de RadioNL en Tv-Oranje Artiestenparade. Donderdagavond is het tijd voor het dancefestival Go to the Future terug, vrijdagavond voor Helemaal Hollands, zaterdagmiddag voor Kinderpop en ‘s avonds voor de Volendamse Slotavond, met onder meer Jan Smit, 3Js en Nick & Simon. Wat de dagen gemeen hebben: gratis toegang, gratis parkeren en gratis pendelbussen vanaf Ouwehand Dierenpark naar het festivalterrein aan de Veerweg in Rhenen. Het centrum is de hele week afgesloten voor verkeer.

 

Lees ook:Rijnweek Rhenen 2015
Lees ook:TROS Sterren.nl meezingfeest tijdens Rijnweek Rhenen
Lees ook:Rijnweek Rhenen 2013
Lees ook:Rijnweek 2016 gaat door, ondanks ‘lastige’ gemeente Rhenen
Lees ook:Rijnweek 2011 Rhenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>