Big Rivers Festival in Dordrecht

Donderdag 1o tot en met zondag 20 juli vindt Dordrecht voor de 17e keer het Big Rivers Festival plaats (2015: klik hier): een tiendaags Cultuurfestival, met als hoogtepunten een klassieke uitvoering van ‘Tubelar Bells’ op 11 juli in de Grote Kerk, Poëzie op 15 juli en het Big Rivers slotweekend, met een grote festivalmarkt, nachtconcerten en het driedaags muziekfestival op negen binnen- en buitenpodia in de binnenstad van Dordrecht.

Thema dit jaar is ‘Not a Hard Days Night’, met het 50-jarig bestaan van de Beatles als centraal thema.  Zaterdag 19 juli is de Beatles Doe Mee Dag, met drie podia in het centrum. Iedereen met minimaal 20 minuten Beatles-muziek op het repertoire mag eraan meedoen. Op dezelfde middag staat het traditionele aMeezing op het Grote Kerksplein. De avond ervoor is de eerste Film in de Tuin, een serie van zes filmavonden in de  tuin van het Dordts Museum.

Lees ook:Big Rivers Festival 2012 in Dordrecht
Lees ook:Big Rivers Festival 2015 in Dordrecht
Lees ook:Big Rivers Dordrecht: zang, dans, aMeeZing en lekker eten
Lees ook:Big Rivers Festival 2011 in Dordrecht
Lees ook:Big Rivers 2013 in Dordrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>