Hemeltjelief! in Amsterdam

Op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) is de NDSM-werf in Amsterdam-Noord het domein van het Hemeltjelief-festival. Dit jaar staat het festival in het teken van ‘Vooruit met de geit!’ De werf verandert deze dag in een stadsboerderij. Dresscode: boerderijkleding.

‘Vooruit met de geit’ brengt de boerderij naar de stad. Zowel oude bokken als jonge lammetjes kunnen genieten van een uiteenlopende muziek line-up en allerlei activiteiten, zoals een rodeo-varken, het NK hoefijzer werpen, kijken hoe Koe Helena-105 door een echte hoepel springt. Het terrein is open van 11.00 tot 23.00 uur; de kinderactiviteiten duren tot 18.00 uur. Van 23.00 tot 04.00 uur is er een afterparty. Tickets: zie website.

Lees ook:SOLAR weekend Roermond
Lees ook:Wereld Zomertijd Festival Bergen op Zoom
Lees ook:Park van Sint in Ouwehand Dierenpark
Lees ook:‘Modelbouw in Actie’ op 25 juni bij Aviodrome Lelystad
Lees ook:Gothic & Fantasy Castlefest in de Keukenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>