Eagles in Ziggo Dome Amsterdam

Donderdag 22 en vrijdag 23 mei staan de Eagles in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Amerikaanse rockband geldt als een van de meest succesvolle bands aller tijden en toert rond in het kader van de History of the Eagles Tour. De band werd in de jaren ’70 opgericht als begeleidingsbandje van Linda Ronstadt, maar al snel ging de groep haar eigen weg. Muziekblad Rolling Stone riep hun album ‘Hotel California‘ uit als een van de beste albums ooit.

Het album ‘Greatest Hits 1971-1975′  werd het best verkochte album aller tijden in de VS, waarvoor de band vier Grammy’s kreeg. Alle oude kaskrakers komen voorbij, maar ook recent werk, zoals van het succesvolle album ‘Long Road Out of Eden’ uit 2007. De Eagles kregen in 1998 een plek in de Rock & Roll Hall of Fame. De shows beginnen om 20.00 uur, de zaal gaat anderhalf uur eerder open. Beide concerten zijn uitverkocht. In 2009 stond de band in het Arnhemse Gelredome, heen jaar eerder in Sportpaleis Ahoy.

Lees ook:Eagles treden op in Gelredome
Lees ook:The Eagles in Sportpaleis Ahoy Rotterdam
Lees ook:Holland International Blues Festival – 3 en 4 juni in Grolloo
Lees ook:Coldplay in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Muse in Goffertpark Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>