The Elvis Concert 2014 in Melkweg Amsterdam en Effenaar Eindhoven

Zaterdag 10 mei kunnen Elvis-fans hun hart ophalen in de Amsterdamse Melkweg. Alle klassiekers van de superster komen voorbij tijdens The Elvis Concert 2014, dat na een compleet uitverkocht concert vorig jaar terugkomt naar de Amsterdamse poptempel. Het belooft een unieke avond te worden met de mensen die met Elvis Presley hebben gewerkt. De band bestaat uit onder meer TCB bandlid en bassist Duke Bardwell: hij begeleidde Elvis tijdens 181 shows.

Leadsinger Dwight Icenhower treedt voor het eerst in Europa op. Hij won veel prijzen en staat bekend als een van de beste vertolkers van Elvis Presley. Ook Dick Grob is van de partij: hij werkte van 1967 tot en met 1977 voor Elvis en was als bodyguard overal waar de superster ook was, waaronder 17 augustus 1977, de dag dat Elvis overleed. De drummer is Jerome ‘Stump’ Monroe: hij was de drummer bij zijn shows in 1971, 1975 en 1977. De show begint om 20.00 uur, de zaal gaat anderhalf uur eerder open. Tickets: zie website. Op zondag 11 mei (Moederdag) is het concert te zien en te horen in de Effenaar in Eindhoven (20.00 uur, zaal uur eerder open; tickets: zie website).

Lees ook:Elvis herleeft in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Cliff Richard in de Ziggo Dome
Lees ook:Beyoncé in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Artiesten eren Michael Jackson in Paradiso
Lees ook:Concert Michael Bublé in Gelredome gaat niet door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>