Robbie Williams in de Ziggo Dome

Zondag 4 en maandag 5 mei staat Robbie Williams in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Britse popster doet de hoofdstad aan tijdens zijn Europese tour ‘Swings Both Ways Tour 2014′, naar aanleiding van zijn nieuwste album (image: klik hier). Het is het eerste Swingconcert in Nederland en de follow-up van de 2001 in dit genre uitgebrachte ‘Swing When You’re Winning’.

Het nieuwe album werd voorafgegaan door de release van de eerste single ‘Go Gentle’ en bevat nieuwe nummers, maar ook remakes van oude songs en duetten met onder meer Michael Bublé. De concerten beginnen om 20.30 uur, de deur gaat open om 18.30 uur. Zondag 4 mei wordt in verband met Nationale Dodenherdenking ook in de Ziggo Dome om 20.00 uur 2 minuten stilte in acht genomen. Tickets: zie website.

Zie ook: Prince in Ziggo Dome

Lees ook:Michael Bublé in de Ziggo Dome
Lees ook:Miley Cyrus in de Ziggo Dome
Lees ook:Vrijdag 9 maart start kaartverkoop Lionel Richie in Ziggo Dome
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Michael Bublé in Gelredome Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>