Prince 25 mei in Ziggo Dome – kaartverkoop start 6 mei

De Amerikaanse superster Prince komt op zondag 25 mei naar Amsterdam voor een optreden in de Ziggo Dome. De kaartverkoop begint dinsdag 6 mei 12.00 uur via Live Nation en Ticketmaster. Twee dagen later staat hij met zijn all female band 3rd Eye Girl in het Sportpaleis in Antwerpen (daar start de kaartverkoop op 7 mei). Prince kondigde ook een aantal shows in Groot-Brittannië aan. Vorig jaar trad Prince voor het laatst op in Nederland en gaf twee verrassingsconcerten in Paradiso.

Prince heeft dertig officiële albums op zijn naam staan. Het wereldberoemde album ‘Purple Rain’ viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan. Onlangs kondigde hij de release aan van ‘Plectrum Electrum’, dat hij samen met 3rd Eye Girl heeft opgenomen en waarvoor hij in februari in Londen meerdere verrassings-optredens gaf.

Zie ook: Cliff Richard in Ziggo Dome.

Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen Pathé
Lees ook:The Script geeft 21 maart extra concert in Ziggo Dome
Lees ook:Robbie Williams in de Ziggo Dome
Lees ook:Miley Cyrus in de Ziggo Dome
Lees ook:Extra shows U2 in Ziggo Dome: kaartverkoop start 15 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>