Miley Cyrus in de Ziggo Dome

Vrijdag 2 mei staat Miley Cyrus in de Amsterdamse Ziggo Dome. De internationale superster doet Nederland aan in het kader van haar Bangerz Tour. Vorig jaar gaf ze een optreden in de Ziggo Dome tijdens het MTV EMA en kreeg ze de voor ‘Wrecking Ball’ de Best Video Award (filmpje: klik hier).

Het is een van de nummers op het album ‘Bangerz’, dat na verschijning direct op nummer 1 in de Billboard Top 200 binnenkwam  en de Digitale Albums Charts. De video van ‘Wreckling Ball’ is de best bekeken videoclip van 2013. US Weekly vond het ‘de meest prikkelende popexplosie van het jaar’. De zaal gaat open om 18.30 uur, de show begint om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Zie ook : Robbie Williams in Ziggo Dome.

Lees ook:Lady Gaga 24 september Ziggo Dome – tickets te koop vanaf 8 februari
Lees ook:One Direction in Amsterdam ArenA
Lees ook:The Script geeft 21 maart extra concert in Ziggo Dome
Lees ook:Cliff Richard in de Ziggo Dome
Lees ook:Ziggo Dome nummer vijf in de ranglijst van beste concertzalen ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>