Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall

Komende week zijn de Backstreet Boys in Nederland: op maandag 24 maart in Ahoy Rotterdam en op zondag 30 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met een twintigjarig jubileum en meer dan 130 miljoen verkochte albums is het volgens het Amerikaanse blad Entertainment Weekly ‘de beste boyband aller tijden’.

De show maakt onderdeel uit van de wereldtournee, naar aanleiding van hun nieuwst album ‘In a World Like This’ markeert de twintigste verjaardag (teaser: klik hier). Ze komen naar ons land in hun oorspronkelijke bezetting. De show in Ahoy was zo snel uitverkocht, dat de Amerikaanse boyband besloten er een tweede concert achteraan te plannen: in de Heikenen Music Hall zijn nog tickets (zie website). Zowel in Rotterdam als in Amsterdam begint de show om 20.00 uur, de deuren gaan anderhalf uur eerder open.

Lees ook:Jantjes Verjaardag in de Heineken Music Hall
Lees ook:Danny de Munk in Heineken Music Hall
Lees ook:Beyoncé in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Backstreet Boys bij Pathé, CineCity, CineMec, Foroxity en Movie Unlimited
Lees ook:Film Backstreet Boys donderdag eenmalig in de bioscoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>