Première Nederlandse Sterren on Tour

Op vrijdag 21 maart gaat de show Nederlandse Sterren on Tour in première in Central Studio’s, Gietijzerstraat 3-5 in Utrecht. Het is een avondvullend programma voor jong en oud, met groot entertainment gehalte, veel variatie met verschillende genre’s. Met medewerking van Nederlandse artiesten die in binnen maar ook in het buitenland goed aan de weg timmeren.

Namen zoals Sonja Onderstal, Gerard Fuchs, Naomi Gael, Master Stu, dit aangevuld met vele andere Nederlandse toppers. De show begint om 20.00 uur, de zaal gaat een uur eerder open. Tickets: zie website.

 

Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:The Elvis Concert 2014 in Melkweg Amsterdam en Effenaar Eindhoven
Lees ook:Holland Muziek Feest in Zwolle
Lees ook:Bavaria Open Air gaat verder als Brabant Open Air
Lees ook:Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>