Beyoncé in Ziggo Dome Amsterdam

Dinsdag 18 en woensdag 19 maart staat Beyoncé in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Amerikaanse superster komt naar ons land in het kader van haar The Mrs. Carter Show World Tour (teaser: klik hier). ‘Na vier jaar zonder live optredens maakt Beyoncé misschien wel de meest overdonderende comeback van 2013′, meldt de poptempel op haar website.

De superster ‘overtrof een ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende live show. Fans en media kwamen superlatieven tekort.’ Vorig jaar april stond Beyonce ook al in de Ziggo Dome. De shwo begint beide dagen om 20.00 uur; de zaal gaat om 18.30 uur open. De shows zijn uitverkocht.

Lees ook:Miley Cyrus in de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13
Lees ook:Ziggo Dome viert 5-jarig bestaan met twee shows van Marco Borsato

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>