De Groninger Oscar Nacht

Ook de stad Groningen kent een eigen Oscarnacht. Zondag 2 maart organiseren de RKZbios en videotheek Films van Rolf voor de derde keer de Groninger Oscar Nacht. De avond begint met een filmquiz, onder leiding van Jan–Paul en Marije van de voormalige USVA Filmprijs. Daarna zijn de al dan niet fraai uitgedoste sterren op de Red Carpet te bewonderen en vanaf half drie zijn de uitreikingen zijn live op een groot scherm te zien.

Ellen DeGeneres presenteert in Hollywood de 86eAcademy Awards. Wie niet zit te wachten op het rode loper-gebeuren, kan de Groninger première van ‘All is Lost’ (trailer: klik hier) en om middernacht de Oscar-genomineerde film ‘Dallas Buyers Club’(trailer: klik hier). Toegang tot de films kost 5 euro (per film), de Red Carpet en de uitreikingen zijn gratis te zien. De nacht duurt tot 06.00 uur.

Lees ook:De Oscarnacht 2014 in De Balie Amsterdam
Lees ook:Fred van Leer regeert over de rode loper tijdens MUST Red Carpet in de Laurenskerk Rotterdam
Lees ook:Première Gooische Vrouwen – De Film
Lees ook:Internationaal Film Festival Rotterdam
Lees ook:Rembrandt Awards 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>