Mega Piraten Festijn 2013 Gelredome

Zaterdag 14 december 2013 is het Gelredome in Arnhem net als voorgaande jaren het domein van het Mega Piraten Slot Festijn. Dan staat het stadion in het teken van ‘oer-Hollandse gezelligheid’, met optredens van onder andere: Jan Smit, 3J’s, Marianne Weber, Jannes, Sieneke, Peter Beense, Koos Alberts, Thomas Berge, Helemaal Hollands, Vinzzent, Lee Towers, Wolter Kroes en de Gebroeders Ko. Het Gelredome gaat om 18.00 uur open; het voorprogramma van Radio NL begint om 18.45 uur. De show begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

De artiesten brengen het levenslied en piratenmuziek: levensliedjes die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek en daarom vooral op illegale piratenzenders worden gedraaid, die levensliedjes brengen. Liedjes van Frans Bauer en Marianne Weber waren van 1994 tot 1999 typische piratenmuziek. In 2004 vond voor het Mega Piraten Festijn voor het eerst plaats: in Lemelerveld. Dat was meteen een groot succes en vindt sindsdien een paar maal per jaar ergens in het land plaats. Tickets: zie website.

Lees ook:Mega Piraten Slot Festijn 2011 Gelredome
Lees ook:Mega Piraten Slot Festijn in Gelredome
Lees ook:Mega Piraten Festijn in Gelredome
Lees ook:Qlimax in Gelredome Arnhem
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>