Kerst met een knipoog bij Boom Chicago Amsterdam

Tot en met 31 december biedt Boom Chicago in het Rozentheater aan de Amsterdamse Rozengracht een alternatief voor al diegenen die de traditionele kerstviering als een gruwel ervaren: een avond met food, drinks en comedy. Boom Chicago biedt de nieuwe holiday show ‘Christmas Bonus‘ en ‘The 7 Deadly Dutch Sins’.

De tweede show is een hilarische jubileumshow over wat de ledenvan Boom Chicago sinds de afgelopen 20 jaar hebben geleerd van Nederland en haar inwoners. Deze show vindt niet alleen op het toneel plaats, maar in het hele gebouw. Boom Chicago is ook open op 25 en 26 december en op Oudejaar. Tickets en verdere info: zie website.

Lees ook:Boom Chicago verhuist naar Rozentheater
Lees ook:Boom Chicago Amsterdam opent escaperoom met thema film
Lees ook:Superprijzen Staatsloterij en Postcodeloterij
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Trucks EindejaarsFestijn Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>