Grande Finale van MUST exclusief in Van Nelle Fabriek

De finale van MUST in 2013 is op vrijdag 29 november in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Vijfduizend vierkante industriële meters worden omgetoverd tot een waar dancepaleis dat op haar grondvesten zal trillen. De architecten van MUST zijn druk bezig met het ontwerp van het licht, geluid, bar en showprogramma. De line-up wordt sterker dan ooit. Grote namen zijn The Shapeshifters (sloten onlangs nog af op de closing party van Pure Pacha op Ibiza), Shermanology, Franky Rizardo en Illfort Grantz. Show, glitter and dance zullen hoogtijd vieren (bron: persbericht). 

MUST viert zijn laatste feest van 2013 en pakt groots uit met een line-up om van te dromen. Vorig jaar overtroffen de bezoekersaantallen in de Van Nelle al alle eerdere cijfers. De line-up is weergaloos en MUST gaat daarom ook een uur langer door dan normaal. Nóg meer MUST! Op het podium zwepen dj Franky Rizardo en dance spektakel Shermanology de menigte op tot grote hoogten. The Shapeshifters, net bijgekomen van de Pacha Ibiza eindfeesten, draaien voor het eerst op MUST. Het Britse dance duo dat mixte voor grote namen als Faithless, Christina Aguilera en Moby zorgen voor een extra muzikale dimensie. Opzwepend, doordringend en verheffend, omlijst met bijzonder ‘over de top’ entertainment. Een MUST editie die geheid in de geschiedenisboeken van de dance terecht komt.

De Van Nelle is een geliefde locatie voor de feesten van MUST. De industriële kolos van staal en glas gecombineerd met de glitter & glamour van MUST zorgen voor een dansvloer die zijn weerga niet kent. Niet zomaar een locatie, de Van Nelle Ontwerpfabriek, dat blijkt wel uit het feit dat het karakteristieke gebouw genomineerd is voor de werelderfgoedlijst van Unesco. Ooit werd er koffie, thee en tabak verwerkt, nu is het de plek waar MUST al meerdere keren exclusief een spectaculair feest organiseerde.

Overige informatie: MUST, vrijdag 29 november 2013, 20:30 – 03.00 uur. Van Nelle Fabriek aan de Van Nelleweg 1 te Rotterdam

Entree:  €40,00. Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshops op de website van MUST (www.must.cc), via de ticketshop op Facebook (www.facebook.com/MUSTfeesten) en via de ticketshop op de (gratis) app van MUST.

 

Lees ook:MUST in VAN NELLE
Lees ook:Vrijdag 20 november: VAN NELLE by MUST
Lees ook:Secret Society Friday keert terug op geheime locatie in Rotterdam
Lees ook:Dominator Dance op E3 Strand Eersel
Lees ook:Dominator Dance 2015 op E3-strand Eersel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>