Rewire Festival in Den Haag

Den Haag beleeft de derde editie van het Rewire Festival, een ‘nieuw en avontuurlijk evenement vol muziek, beeldende kunst en performances op onalledaagse locaties’, aldus de aankondiging. Vrijdag 8 en zaterdag 9 november is er een dag-, avond- en nachtprogramma. Overdag is er ruimte voor verheldering en verdieping van het programma, met lezingen, workshops en artist talks.

De expositie is overdag en ‘s avonds te bezoeken. In de avond zijn er verschillende optredens, performances en concerten. ‘s Nachts is er ‘een spannende symbiose te vinden van vernieuwende dance-music en video- en projectiekunst’. Rewire begon in 2011 op het gebied rondom de Energiecentrale, stond daar vorig jaar ook, maar spreid nu haar vleugels uit naar nieuwe locaties, zoals Prins27, de Teresia van Aviliakerk en het Paard van Troje. Net als vorige edities ‘rust het muziekprogramma op een aantal pijlers’, dit jaar zijn dat ‘bijzondere samenwerkingen, klassiek geschoolde luistermuziek, postpunk en Nordic Jazz’. Het nachtprogramma ‘concentreert zich op vernieuwende uitblinkers uit de elektronische dance-music’. Verdere info: zie website.

Lees ook:Dance event 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Woensdag 14 oktober begint Amsterdam Dance Event 2015
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): woensdag 18 t/m zondag 23 oktober
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>