‘Het diner’ met gratis ontbijt van Boosty 10 november in Pathé Scheveningen // Film, theater & muziek

Pathe-logo-188-120-__186xZondag 10 november organiseren Pathé Scheveningen en Boosty een speciale ontbijtvoorstelling van Het diner (trailer: klik hier). De Nederlandse film is Engels ondertiteld, dus ook geschikt voor buitenlandse bezoekers. De inloop is vanaf 9.30 uur, de film begint 10.00 uur. Tickets, inclusief gratis ontbijt, zijn te koop via www.pathe.nl/scheveningen en aan de kassa van bioscoop. De speciale ontbijtvoorstelling op zondag 10 november – in de premièreweek van Het diner – wordt georganiseerd door Pathé Scheveningen en Boosty. De Nederlandse en buitenlandse bezoekers ontbijten in de bioscoop, kijkend naar de Engels ondertitelde film. Een ‘ontbijtdame’ van saladbar/lunchroom Boosty serveert de gratis croissants en verse sappen. Pathé verzorgt de koffie en thee.

Op vertoon van het filmticket krijgen bezoekers bovendien een gratis kop koffie of thee bij Boosty in de Frederik Hendriklaan of op de Frederikstraat. Bij Pathé Scheveningen is het gemakkelijk en goedkoop parkeren in Parking Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426. Uitrijkaarten (4,50 euro) zijn te koop in de bioscoop. Daan Schuurmans, Thekla Reuten, Jacob Derwig en Kim van Kooten spelen de hoofdrollen in Het diner , de verfilming door Menno Meyjes van de internationale bestseller van Herman Koch. Serge Lohman is een politicus, in de race voor het premierschap. Zijn broer Paul is een mislukte geschiedenisleraar, nu huisman. Samen met hun vrouwen Babette en Claire gaan ze uit eten in een chique restaurant. Ze praten over koetjes en kalfjes, maar de sfeer is gespannen. Ze vermijden het onderwerp waarvoor ze bij elkaar zijn gekomen: hun kinderen. Die hebben iets verschrikkelijks op hun geweten. Maar wie weet wat? En hoe ver ga je als ouder om je kind te beschermen?

 

Lees ook:Nachtelijke première nieuwe James Bond film Skyfall in Scheveningen
Lees ook:Opening Pathé Zaandam
Lees ook:Laatste Ladies Night Pathé Scheveningen met voorpremière New Year’s Eve
Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Metropolitan Opera live bij Pathé

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Het diner’ met gratis ontbijt van Boosty 10 november in Pathé Scheveningen

  1. Eefje

    Ik zie nergens op de website waar ik kaarten kan kopen voor het ontbijt tijdens de film het diner voor aanstaande zondag 09.30 in pathe scheveningen??

    Hoor het graag!

    Groet eefje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>