Breda Barst 2013

Zaterdag 14 en zondag 15 september 2013 sluit Breda het zomerseizoen voor de 18e keer af met het jaarlijkse gratis openlucht popfestival Breda Barst. Het festival bestaat sinds 1995 en zit sinds 1999 in het Valkenbergpark, 300 meter van het NS-station vandaan. naast landelijke en internationaal bekende namen komt ook regionaal talent volop aan bod. Naast veel pop- en rockmuziek is er dance, een skate contest en zijn er breakdance battles.

 

Onder de noemer BredaBeats beklimmen dj’s uit de regio het podium. Daarnaast is er een festivalmarkt. Op Suikerbeat komen techno en house aan bod en in de Spaanse Kraag regeren de gitaren. Hiphop en dubstep is te vinden op Blockparty presents Boogiedown en Blockparty presents Step Right Dup. Brada Boost biedt akoestische klanken. Het programma start zaterdag om 15.00 uur en zondag om 13.30 uur. Beide avonden eindigt het programma om 23.00 uur.

Lees ook:Breda Barst 2011
Lees ook:Popfestival Breda Barst
Lees ook:Breda Barst Popfestival 2009
Lees ook:Amsterdam Dance Event
Lees ook:Tiel Appelpop 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>