Exclusieve Piet Piraat Filmfeesten bij Pathé

Bij de nieuwe film Piet Piraat en het Zeemonster organiseren Studio 100 en Pathé van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 22 september exclusieve Piet Piraat Filmfeesten in elf bioscopen. Tickets (12,50 euro) zijn te koop via pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen. Bij de Piet Piraat Filmfeesten kijken de fans samen met Piet Piraat naar zijn nieuwe, vierde bioscoopavontuur (trailer: klik hier): Piet Piraat en het Zeemonster . Piet Piraat heeft voor alle aanwezigen een kleine verrassing en geeft antwoord op alle vragen die de kinderen hem stellen (bron: persbericht). Wanneer en waar?

za 31 augustus was de première van het Piet Piraat Filmfeest in Pathé Tuschinski, Amsterdam
za 7 september, 10.30 uur: Pathé Schouwburgplein, Rotterdam
zo 8 september, 10.30 uur: Pathé Breda
zo 8 september, 14.15 uur: Pathé Amersfoort
za 14 september, 11.30 uur: Pathé Groningen
zo 15 september, 10.30 uur: Pathé De Kroon, Zwolle
zo 15 september, 14.15 uur: Pathé Rembrandt Arnhem
za 21 september, 10.30 uur: Pathé Maastricht
za 21 september, 14.15 uur: Pathé Eindhoven
zo 22 september, 10.30 uur: Pathé Tilburg
zo 22 september, 14.30 uur: Pathé Buitenhof, Den Haag.

Piet Piraat droomt ervan lid te worden van de exclusieve Dappere Piraten Club. Daarvoor moet hij wel een zeemonster verslaan. Een lastig karwei. In het havenstadje Comino, waar Piet en zijn bemanning aanmeren, wonen nog maar twee mensen: Maribel en Stella, de zus van Stien Struis. Alle andere inwoners zijn gevlucht vanwege het zeemonster in de baai. Een zeemonster? Piet wat hem te doen staat: Comino van het zeemonster verlossen zodat hij eindelijk lid kan worden van de Dappere Piraten Club. Maar dan wordt Berend verliefd op Stella en Piet op de mooie Maribel. Bovendien blijkt het zeemonster niet zo echt als iedereen denkt. Zal het Piet en zijn maatjes toch nog lukken Comino te verlossen van alle gevaar? In Piet Piraat en het Zeemonster spelen de vaste acteurs Peter van de Velde, Anke Helsen, Dirk Bosschaert, Dirk Van Vooren en zijn er gastrollen voor Loes Van den Heuvel, Free Souffriau, Rudy Morren en Henny Huisman. De regisseur is Bart Van Leemputten.

Lees ook:Kindermiddag met prinsessen en piraten bij Pathé Scheveningen
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer
Lees ook:Presentatie Op stap met Dirk Scheele bij Paagman Den Haag
Lees ook:Coole Piet Diego en de Stemmendief
Lees ook:Ahoy Rotterdam: Club van Sinterklaasfeest – 26 en 27 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>