Haarlem Jazz & More

Donderdag 15 tot en met zaterdag 17 augustus 2013 vindt Haarlem Jazz & More plaats (2014: klik hier). Maar liefst 31 jaar lang was de het oude centrum van de Spaarnestad het domein van Haarlem Jazz Stad het grootste gratis jazzfestijn van Europa, maar door tegenvallende  sponsorinkomsten dreigde het Jazzevenement vorig jaar een zachte dood te sterven. Haarlemse horecazaken namen het stokje over en organiseerden vorig jaar de eerste editie van Haarlem Jazz & More.

Donderdag opent de burgemeester het jazzfestijn om 17.00 uur op het Nieuwekerksplein. De drie andere speellocaties zijn de Oude Groenmarkt, het Klokhuisplein en de Grote Markt.

Lees ook:Haarlem Jazz & More volgt Haarlem Jazzstad op
Lees ook:Haarlem Jazz & More 2015
Lees ook:Haarlem Jazz and More 2017
Lees ook:Woensdag 17 augustus begint Haarlem Jazz & More 2016
Lees ook:Haarlem Jazz & More

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>