Hellendoorn Open Air 2013

Vrijdag 5 en zaterdag 7 juli beleeft Hellendoorn voor de vierde keer het gratis openlucht muziekfestival Hellendoorn Open Air (2016: klik hier). Het festival in het park De Geuren ‘onderscheidt zich door een gevarieerd programma’, trok vorig jaar 3.0000 bezoekers en is geschikt voor alle leeftijden, met feestmuziek tot salsa, van salsa tot boerenrock. Vast onderdeel is de Hellendoorn Open Air Pubquiz op zaterdag. Al twee jaar wordt er door honderden mensen gestreden om de winst van de pubquiz. Dit jaar wil de organisatie de boeken ingaan als ‘de grootste pubquiz ter wereld’ in het Guinness Book of World Records. De quiz begint zaterdag om 14.30 uur op de Hofmansweide.

Vrijdag begint het programma om 20.30 uur, zaterdag begint de Pubquiz om 14.30 uur, het muziekprogramma om 18.30 uur. Beide avonden is het programma om 00.15 uur ten einde.

Lees ook:Hellendoorn Open Air 2012
Lees ook:Hellendoorn Open Air 2011
Lees ook:Hellendoorn Open Air – vrijdag 8 en zaterdag 9 juli
Lees ook:Eerste lustrum Tractor Pulling Gelredome
Lees ook:Dauwpop 2013 in Hellendoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>