Peije Dei Drachten 2013 // Evenementen stad

Friesland-Position[1]Zaterdag 8 juni 2013 vindt in Drachten de 38e editie plaats van het straatfestival Peije Dei: een cultureel festival in het hele centrum van de Friese stad. Jaarlijks komen er zo’n 25.000 mensen op deze happening af. Zaterdag is het van 13.00 tot 17.00 uur weer één en al muziek en theater in het centrum van Drachten. Met tien podia in de binnenstad met muziek en dans. Onder het carillon vindt het dansspektakel plaats: een groot aantal dansgroepen uit Drachten en omgeving geven daar hun dansdemonstratie.

Verder zijn er jongleergroepen, ballondames, steltlopers, levende standbeelden, animatie, een illusionistenshow en muzikale optredens. Ieder jaar organiseert de winkeliersvereniging H&I een aantal activiteiten in het centrum van de Friese stad, waaronder de Peije Dei.

Lees ook:Peije Dei 2010 Drachten
Lees ook:Peije Dei straatfestival Drachten
Lees ook:Nazomeren met het Frysk Festival in Friesland
Lees ook:Internationaal Vliegerfestival Drachten
Lees ook:Rhinetown Jazz Festival Wageningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>