Amsterdam Indiestad

Zaterdag 18 tot en met zondag 26 mei 2013 presenteert Paradiso Amsterdam voor de derde keer Indiestad (2014: klik hier): een week lang ‘indie’ in de hoofdstad, met grensverleggende en veelbelovende indie-optredens en initiatieven op meerdere locaties in Amsterdam. De line-up telt meer dan zestig acts, onder wie Jacco Gardner (de Nederlandse ontdekking van het jaar), de Belgische An Pierlé, Ton Odell en het nieuwe Nederlandse rock-vijftal Soul Sister Dance Revolution.

Tijdens het pinksterweekend (zaterdag 18 en zondag 19 mei) is de Tolhuistuin aan het IJ in Amsterdam-Noord het domein van de eerste buiteneditie van London Calling (met de pont twee minuten varen vanaf de achterkant van het Centraal Station). Het weekend daarna (zaterdag 25 en zondag 26 mei) volgt de binneneditie van London Calling in Paradiso. Andere locaties zijn Bitterzoet, de Vondelkerk en de Amstelkerk.

Lees ook:Indiestad 2014 in Amsterdam
Lees ook:Zomerfestival in Tolhuistuin Amsterdam-Noord
Lees ook:Over het IJ Festival 2011 in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Dance Event (ADE): woensdag 18 t/m zondag 23 oktober
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>