Libelle Zomerweek 2013

Maandag 13 tot en met zondag 19 mei 2013 (Eerste Pinksterdag) organiseert damesblad Libelle  voor de 17e keer de Libelle Zomerweek: op het Almeerderstrand, langs de IJmeerdijk in Almere (2014: klik hier). Thema dit jaar is Brazilië: ‘Brazil … Lalalalalalalala!’ Het strand wordt helemaal omgetoverd in de uitbundige sfeer van Zuid-Amerika, compleet met opzwepende muziek, de tropische geuren van fruit en cocktails en pracht en praal: een bonte stoet van feestvierende mensen, trommelaars, verendanseressen en capoeira dansers. Maandag verricht de band Rowwen Hèze om 10.30 uur de grande opening. De Zomerweek is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Tienduizenden bezoekers (de meesten lezeressen van damesblad Libelle) komen shoppen in de meer dan 300 winkeltjes langs de anderhalve kilometer lange strandboulevard van het Almeerderstrand, zingen, dansen en culinair genieten. Er zijn meer workshops dan ooit, (kook)demonstraties en culinair genieten. Op het Libelle Copacabana Plein staat de Samba Brazil, de Libelle Feesttent, met modeshows, interviews met politici en Libelle-columnisten, de Zomerweek Quiz met prachtprijzen, Happy Hour en optredens van artiesten als Lange Frans, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Charley Luske en Xander de Bousonjé. De grande opening wordt verricht door de band Rowwen Hèze. Er is voldoende parkeergelegenheid, verkeersregelaars lichtkranten en borden wijzen de weg en er rijden pendelbussen van en naar het NS-station Almere-CS. Door de komst van de Hanzelijn is de tijdelijke halte Almere-Strand komen te vervallen.

Lees ook:Libelle Zomerweek op strand Almere
Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2009
Lees ook:Libelle Zomerweek 2012
Lees ook:Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>