Boom Chicago verhuist naar Rozentheater

Vanaf vrijdag 1 februari is Boom Chicago verhuisd van het Leidseplein naar het Rozentheater, Rozengracht 117. Boom Chicago is een comedygezelschap, dat zonder subsidie werkt en het nieuwe onderkomen huurt van de gemeente Amsterdam. Elk jaar maken de komieken een nieuwe show: met improvisatie, video, muziek, internet en scherpe sketches, die aansluit op de actualiteit en suggesties vanuit de zaal.

Het gezelschap verhuist van een krap onderkomen naar een heus theater. Het Rozentheater is compleet gerenoveerd en verandert vanaf 22.00 uur is de Chicago Social Club. Met drie clubavonden per week, nieuwe faciliteiten, licht en geluid creëert Boom Chicago ‘een perfecte plek om te eten, te drinken, voorstellingen te bekijken, te dansen en besloten evenementen te organiseren. Boom Chicago werd in 1993 opgericht door een groep Amerikanen die de shows vernoemden naar huis thuisstad Chicago.

Lees ook:Boom Chicago Amsterdam opent escaperoom met thema film
Lees ook:Kerst met een knipoog bij Boom Chicago Amsterdam
Lees ook:Amsterdamse clubs verenigen zich op de Uitmarkt
Lees ook:Bosch Winterparadijs 2014 op Parade van Den Bosch
Lees ook:Jumpsquare Nieuwegein gaat open: grootste trampolinepark van de EU

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>