Vierdaags Shopping event in Stadshart Amstelveen

Donderdag 29 november tot en met zondag 2 december beleeft Stadshart Amstelveen een vierdaags shopping event. Donderdag begint met Late Night Shopping: dan zijn de winkels geopend tot 23.00 uur. Onder het motto ‘shoppen met 1001 extra’s’ bieden winkels extra aanbiedingen en kortingen, speciale services (zoals masseurs). kansen op prijzen, adviezen van een personal shopper en optredens en live muziek. Sinterklaas bezoekt zaterdag en zondag het Stadshart. Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen met Sint en zijn Pieten op de foto. Het hele weekend rijdt een speciaal Pietentreintje door het centrum.    

Op de gevel van het Cobra Museum voor Moderne Kunst is tot en met 6 december van zonsondergang tot middernacht een unieke 3D videomapping en interactieve videoprojectie te bewonderen. Thema dit jaar is ‘street art’. Een aantal nieuwe winkels openen dit weekend hun deuren en Bergit Lewis treedt zaterdag vanaf 22.00 uur op in BLVD Café. De vier dagen worden zondagmiddag spetterend afgesloten met een optreden van LA, The Voices vanaf 14.00 uur op het Binnenhof.

Lees ook:Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober
Lees ook:SBS6 Kerstparade trekt door Lelystad
Lees ook:Den Haag Shopping Night 2010
Lees ook:Haarlem Shopping Night 2014
Lees ook:Parades Cirque du Soleil in Stadshart Amstelveen & Citymall Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>