Amsterdam Film Week 2012

Maandag 5 tot en met zondag 11 november 2012 vindt de tweede editie plaats van de Amsterdam Film Week (AFW, 2013: klik hier), met de belangrijkste previews en speelfilms van 2012 die het goed deden op internationale festivals. Hoofdgast is de Amerikaanse filmster Susan Sarandon, die te zien is in de openingsfilm ‘Cloud Atlas’. De films worden vertoond in zalen aan en in de buurt van het Leidseplein en in het Ketelhuis.

Daarnaast zijn er evenementen, waaronder de UPCinemadag op zondag 4 november in de Stadsschouwburg , praten over films in ‘The Youngwise’ op donderdagavond in de Stadsschouwburg, ‘Alles is Familie, van script tot rode loper’ op vrijdag in De Balie en het slotfeest ‘It’s a Wrap’ op zaterdagavond in de Balie.

Lees ook:Susan Sarandon opent Amsterdam Film Week
Lees ook:Eerste editie Amsterdam Film Week
Lees ook:Dance event 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Oscarweekend bij Pathé De Munt Amsterdam
Lees ook:Boeddhistisch Film Festival in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>