Nachtelijke première nieuwe James Bond film Skyfall in Scheveningen

In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november 2012 om exact 00.07 uur beleeft Pathé Scheveningen de première van Skyfall, de nieuwe actiefilm met James Bond (klik hier voor de trailer). Tickets zijn te koop via de website en aan de kassa van bioscoop. De ‘echte’ Nederlandse première was zondag 228 oktober in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Voor de is de bioscoop vanaf 21.30 uur geheel in 007-sfeer met een casino speeltafel, een DJ met James Bond-muziek en een cocktailbar. Bij de bioscoop is het gemakkelijk en goedkoop parkeren in Parking Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426. Uitrijkaarten (4,50 euro) zijn te koop in de bioscoop (bron: persbericht).

 Skyfall is het 23ste avontuur van geheim agent 007 in de langstlopende filmserie aller tijden. De loyaliteit van James Bond – dit keer opnieuw gespeeld door Daniel Craig – aan zijn baas M wordt getest als het verleden haar komt achtervolgen. Terwijl MI6 onder vuur ligt, moet Bond de dreiging opsporen en uitschakelen, hoe persoonlijk het ook wordt. Op vrijdag 2 november organiseren Pathé Scheveningen en het Steigenberger Kurhaus Hotel de ‘James Bond Night Out’. Reserveren voor dit speciale 007-arrangement à 47,50 euro per persoon kan telefonisch (070 416 2713) of per mail ([email protected]). Om 18.00 uur is de ontvangst in het hotel, aansluitend het driegangen 007-diner, om 21.00 uur de ontvangst in Pathé Scheveningen en om 21.30 uur begint de film.

Lees ook:Bond-acteurs aanwezig bij Nederlandse première ‘Spectre’ in Tuschinski
Lees ook:‘Het diner’ met gratis ontbijt van Boosty 10 november in Pathé Scheveningen
Lees ook:Vier Valentijn met de aantrekkelijke Mr. Grey bij Pathé Scheveningen
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht
Lees ook:Fan event ‘MainStreet – Change Is Good’ op 28 en 29 november bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>