Amsterdam Halloween 2012 – The End is Near

Volgens de oude Egyptenaren en de Maya’s is het einde der tijden nabij, maar in Amsterdam voltrekt de Apocalyps zich op zaterdag 27 oktober 2012, tijdens het Halloween weekend in Amsterdam (2013: klik hier). Dan vertrekt een spectaculaire Halloween Parade vanuit het centrum naar het Westerhorrorpark, waar een gruwelijk slotfeest ‘The End is Near’ het einde der tijden inluidt. ‘Er is geen volgende keer’, waarschuwt de aankondiging.

De FOX Halloween Parade Amsterdam is de grootste van Nederland, met vampiers, heksen, zombies, monster, enge clowns en andere griezels. Het wordt ook de stoet van de Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen: het beste exemplaar valt in de prijzen. De deelnemers verzamelen zich om 20.00 uur op de bouwplaats van het in aanbouw zijnde metrostation Rokin begint op de Dam en loopt via de Dam, Raadhuisstraat, Prinsengracht, Haarlemmerstraat en Westerpark naar het cultuurpark Westergasfabriek. In de openlucht vindt een slotceremonie plaats met een gratis optreden van Dio & Band. Daarna barst binnen het feest los: de 4e editie van de Amsterdam Halloween Party, van 22.00 tot 07.00 uur .

Lees ook:Amsterdam Halloween Parade 2015
Lees ook:Halloween in Amsterdam: Festival, Parade en Horror Show
Lees ook:FOX Amsterdam Halloween Parade
Lees ook:Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober
Lees ook:Duizenden mensen kwamen naar Halloween Parade in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>