Bloemencorso Eelde 2012

Zaterdag 1 en zondag 2 september 2012 vindt in het Drentse Eelde voor de 55e keer het Bloemencorso Eelde plaats, ‘een van de mooiste dahliacorso’s van Europa’ (2013: klik hier). De wagens worden niet alleen opgesierd met bloemen: theater, figuranten en muziek spelen een grote rol. Motto dit jaar is ‘Een avontuur’. Zaterdag begint het corso om 14.30 uur, met 15 corsowagens, verschillende met bloemen versierde reclameobjecten, showbands en muziekgroepen. Om 13.30 uur begint het voorprogramma: vijf orkesten op het parcours en de eerste ronde van de reclamekaravaan. Op het festivalterrein opent om 10.00 uur de Corsomarkt en ’s middags is er kindervertier.Na het corso staan de wagens tentoongesteld op dit festivalterrein. In de Beethoventent vinden de prijsuitreiking en muzikale optredens plaats. Rond de vijver wordt de avond om 22.15 uur afgesloten met een grootse lasershow op muziek. Zondag is het festivalterrein opnieuw het domein van de Corsomarkt en kindervertier, maar ook van straattheater en muziek.

Lees ook:Bloemencorso Eelde
Lees ook:Bloemencorso Eelde: zaterdag 3 en zondag 4 september
Lees ook:Bloemencorso – sluitstuk van Volksfeest Eelde
Lees ook:Bloemencorso Eelde ‘mooiste van Europa’
Lees ook:Bloemencorso Eelde 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>