Haarlem Jazz & More volgt Haarlem Jazzstad op

Donderdag 16 tot en met zaterdag 18 augustus 2012 vindt Haarlem Jazz & More plaats (2014: klik hier). Maar liefst 31 jaar lang was de Spaarnestad het domein van Haarlem Jazz Stad: het grootste gratis jazzfestijn van Europa, maar door tegenvallende  sponsorinkomsten viel het Jazzevenement dit jaar in het water. Haarlemse horecazaken hebben het stokje overgenomen en organiseren Haarlem Jazz & More.

Donderdag opent het jazzfestijn om 17.30 uur op de Grote Markt. Vrijdag en zaterdag zijn er optredens op de Oude groenmarkt, het Klokhuisplein en de Grote Markt. De stichting Haarlem Jazz Stad blijft voorlopig nog wel (slapend) bestaan.

Lees ook:Haarlem Jazz & More
Lees ook:Haarlem Jazz and More 2017
Lees ook:Haarlem Jazz & More 2015
Lees ook:Woensdag 17 augustus begint Haarlem Jazz & More 2016
Lees ook:Haarlem Jazz & More

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>