Park Hilaria Eindhoven 2012


Vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2012 is de Kennedylaan in Eindhoven het domein van Park Hilaria (2014: klik hier), een grote hilarische kermis met meer dan 100 kermisattracties, straattheater, een scala aan gratis live optredens van artiesten en verkooppunten met eten en drinken. De Dance Area en het Holland Plein bieden iedere dag een gevarieerd programma. Vroeger gingen kermis en circus samen: Park Hilaria pakt die traditie op met als vast onderdeel een circustent in de Variété Vallei.

Dit jaar verzorgt he tcatelaanse gezelschap ‘Circ Teatre Modern’ iedere avond een intieme show, waarin het ingenieuze decor een verrassende hoofdrol speelt, belooft de aankondiging. De toegang is gratis; de grote attracties kosten € 3,=, de kleine € 1,50 (alleen Mission Space kost € 4,=). De Kennedylaan ligt op loopafstand van station Eindhoven CS.

Lees ook:Park Hilaria 2011 in Eindhoven
Lees ook:Park Hilaria Eindhoven
Lees ook:Park Hilaria in Eindhoven
Lees ook:Park Hilaria 2014 in Eindhoven
Lees ook:Eindhovense kermis Park Hilaria start 5 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>