Dauwpop 2012

Donderdag 17 mei 2012 vindt in de bossen bij Hellendoorn de 18e editie plaats van het popfestival Dauwpop: zoals altijd op Hemelvaartsdag (2013: klik hier). Op het festivalterrein aan de Luttenburgerweg staan meerdere podia: de Jupiler Mainstage, Enge Bos, Jägermeister Rock Arena, Passoa Beach House, King King en King King Terrace. Daarnaast is er een festivalmarkt, zijn er theateracts en is er volop catering.

 

De line-up is indrukwekkend, met onder meer Guus Meeuwis, De Dijk, The Kyteman Orchestra, Within Temptation, Ilse de Lange en Gers Pardoel. Het is niet toegestaan om te kamperen of om rondom het terrein van Dauwpop, maar er zijn genoeg campings en andere slaapplekken in de buurt. Het terrein gaat om 10.30 open; het programma duurt van 11.15 tot ongeveer 22.00 uur.

Lees ook:Dauwpop 2013 in Hellendoorn
Lees ook:Strandfestival ZAND op het strand van Almere
Lees ook:Dauwpop Hellendoorn
Lees ook:Appelpop 2012 in Tiel
Lees ook:Betuws Spektakel 2012 in Buren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>